Covid-19/Coronavirus

Covid-19/Coronavirus

*UPDATE 21-12-2020* Tot op heden werken wij op volle bezetting en blijven wij ons onverminderd inzetten om onze service en producten aan te bieden. Dit betekent dat u nog steeds producten kunt bestellen in de webshop.

Op dit moment worden nog steeds dagelijks alle pakketten door PostNL bij ons afgehaald. Het kan wel voorkomen dat uw bestelling wat langer onderweg is dan dat u gewend bent.Β  Houd daarom uw track and trace gegevens goed in gaten.Β 

Levering PostNL

Onze bezorgers van partner PostNL zorgen ervoor dat uw bestelling snel en netjes bij u thuis wordt afgeleverd. Vanaf Maandag 16 maart tekent echter de bezorger van PostNL na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. De bezorger vraagt om de laatste 3 cijfers van uw legitimatiebewijs en noteert deze in het handtekening veld. Deze maatregel is door PostNL ingezet om het contact tussen mensen te minimaliseren.

Afhalen in Roden

Rick’s Handelsonderneming hanteert de RIVM-richtlijnen en neemt hygienemaatregelen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Mocht u op afspraak langs willen komen, verzoeken wij u vriendelijk om zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM. Bewaar 1,5 meter afstand tot onze medewerkers en andere klanten en vermijd fysiek contact.
Indien u met contant geld wilt betalen, verzoeken wij u dit op de balie neer te leggen. Mocht u griepverschijnselen vertonen dan vragen wij u om de afspraak te annuleren.

Onze voorraad

Op dit moment heeft Rick’s Handelsonderneming voldoende eigen voorraad en hebben we extra producten ingekocht om de verwachte tekorten te overbruggen.